GIC

10è Aniversari:

2006 Gicarns s'origina de la necessitat d'oferir un producte càrnic congelat per facilitar la manipulació de la carn en el sector Horeca. Gicarns prové de la trajectoria d'un grup de empreses, llurs activitats es refereixen a diversos procesos del sector càrnic. Aquell mateix any, es van inagurar instal.lacions actuals a Riudellots de la Selva. (Girona).

 

 2008 Durant els primers anys, es posiciona en el mercat Foodservice fins aconseguir la participació en el mercat nacional amb una amplia xarxa de distribuïdors i empreses d' alimentació.

 

 2011 Gicarns se consolida com empresa referent en el mercat del congelat i amplia el seu assortiment càrnic, amb més de 200 referències de productes càrnics (vacú, porcí, aus, cabrum i elaborats.)

 

 2014 Asumim un nou compromís amb qualitat dels nostres consumidors. Transformem tota la gamma d'articles aptes per celíacs.

 

 2016 Gicarns celebra 10 anys. Som una empresa jove amb espèrit lluitador que volem ser el valor afegit per els nostres clients en valors de confiança, seguretat, temps i vocació de servei. 

 

La nostra empresa

  Oficina

  Amb unes oficines modernes i d'ànima jove, Gicarns optimitza la gestió de producció, comercialització i administració que garanteixen un model d'èxit en els nostres temps.
  Treballem personalitzant l'atenció al client, orientant-los a la solució de les seves necessitats.

  Procés

  Els processos de producció comencen amb la selecció de matèries primés d'alta qualitat, l'especejament i manipulació d'aquestes, amb exhaustius controls de qualitat i traçabilitat i amb inversions en maquinària adequada per donar servei als nostres clients.

  Producte

  Amb producció i elaboració de carns de tota mena: boví, porcí, oví, conill, aviram i elaborats. Amb talls, gramatges i formats d'envàs personalitzats, fan que Gicarn cobreixi tota la gamma de carnis i pugui representar un productor-proveïdor de referència pel sector INDÚSTRIA, HORECA i FOOD SERVICE.

  Logística

  Treballem amb xarxa de distribució pròpia i amb distribuïdors de cada zona per cobrir la tendència de cada cop més, oferir un servei d'entrega directa de la nostra indústria a cada punt, cobrint unes necessitats especifiqués de cada client.