• Productes acabats amb 0 minves

 • Buscant la rendibilitat dels nostres clients

 • Adaptabilitat

 • Diferent formats de presentació, forma d'envasament i format de caixa

Què ens diferencia?

SENSE GLUTEN

Tota la planta de producció de Gicarns, està totalment lliure de gluten i traces. Tots els nostres elaborats càrnics, manipulats,empanats i picats son SENSE GLUTEN

Actualment comptem amb més de 120 referències, entre les que 33 són preparats càrnics i empanats totalment lliures de gluten.

Una aposta de futur per sectors sensibles dins de la població acute;n.Seguim treballan per que sobretot els nostres elaborats i empanats mantinguin l'alta qualitat,la textura i el sabor que responen al nostre objectiu.

Productes acabats SENSE MERMES

Busquem la rentabilitat dels nostres clients

Adaptabilitat

Diferents formats de presentació,de mode d' envas i format de caixes

 
 

La nostra empresa

  Oficina

  Amb unes oficines modernes i d'ànima jove, Gicarns optimitza la gestió de producció, comercialització i administració que garanteixen un model d'èxit en els nostres temps.
  Treballem personalitzant l'atenció al client, orientant-los a la solució de les seves necessitats.

  Procés

  Els processos de producció comencen amb la selecció de matèries primés d'alta qualitat, l'especejament i manipulació d'aquestes, amb exhaustius controls de qualitat i traçabilitat i amb inversions en maquinària adequada per donar servei als nostres clients.

  Producte

  Amb producció i elaboració de carns de tota mena: boví, porcí, oví, conill, aviram i elaborats. Amb talls, gramatges i formats d'envàs personalitzats, fan que Gicarn cobreixi tota la gamma de carnis i pugui representar un productor-proveïdor de referència pel sector INDÚSTRIA, HORECA i FOOD SERVICE.

  Logística

  Treballem amb xarxa de distribució pròpia i amb distribuïdors de cada zona per cobrir la tendència de cada cop més, oferir un servei d'entrega directa de la nostra indústria a cada punt, cobrint unes necessitats especifiqués de cada client.